‘Standard maakt ruimte vrij voor Nederlander’


Foto: 'Standard maakt ruimte vrij voor Nederlander'
Foto: © PhotoNews

Standard liet zich deze mercato al gelden, maar de Rouches willen er graag nog één speler bij. Trainer Luka Elsner moet echter afwachten. Er moet eerst ruimte worden gemaakt.


“Ik heb niets gehoord over grote vooruitgang in bepaalde dossiers, maar we weten allemaal dat de laatste vijf dagen de zaken kunnen versnellen. Het zou goed zijn als we een drietal spelers van de hand kunnen doen, maar we hebben de markt niet onder controle”, aldus de coach aan La Dernière Heure.

DIJKS

Achteraan wil Elsner er graag nog een linksachter bij. Nicolas Gavory vertrok immers naar Fortuna Düsseldorf. “De wens is om een ​​plek vrij te maken om ons op deze positie te versterken. Sinds het vertrek van Gavory hebben we Niels (Nkounkou) en Alexandro (Calut) die een optie zijn. Maar we bekijken de markt om te kijken of we iets realiseren”, zegt de coach.

De Nederlander Mitchell Dijks blijft volgens Italiaanse media een topkandidaat om de nieuwe linksachter van Standard te worden. Hij moet dus wachten tot er een aantal spelers vertrekken uit Luik. Dijks speelde dit seizoen nog maar 232 minuten voor Bologna. De 28-jarige ex-speler van Ajax, Heerenveen, Willem II en Norwich City ligt nog tot medio 2023 onder contract bij Bologna. Hij heeft volgens Transfermarkt.be een marktwaarde van 2,5 miljoen euro.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s