‘Vijfde winteraanwinst op weg naar Standard’


Foto: 'Vijfde winteraanwinst op weg naar Standard'
Foto: © PhotoNews

Gezien de omstandigheden waarin de club zich momenteel bevindt, is Standard degelijk aan het nieuwe kalenderjaar begonnen. De Rouches pakten vorig weekend een punt op Anderlecht en hielden zondag ook Club Brugge in bedwang. Ondertussen blijft er verder gesleuteld worden aan de selectie.


Hoewel de club te maken heeft met zware financiële problemen, toonden de Luikenaars zich al behoorlijk actief tijdens de wintermercato. Hugo Siquet en Nicolas Gavory werden naar Duitsland getransfereerd, terwijl de uitleenbeurt van Felipe Avenatti werd overgezet naar Beerschot. Aan inkomende zijde versterkte Standard zich dan weer met Gilles Dewaele, Mathieu Cafaro, Joachim Van Damme en Renaud Emond.

Maar de Rouches zijn nog niet klaar met hun transferwerk. Op de verlanglijst staan nog een extra flankaanvaller en een nieuwe back. Die laatste lijkt alvast op komst. Volgens verschillende media drukt Standard momenteel door voor de komst van Mitchell Dijks. De Nederlander zet bij Bologna op een zijspoor en een overgang naar Sclessin zou voor hem een mooie uitweg vormen. Zijn Italiaanse club lijkt alvast bereid om mee te werken.

PISTE LIGT OPEN
Afgelopen weekend liet coach Sinisa Mihajlovic doorschemeren dat Dijks één van de spelers is die niet langer voor Bologna wil spelen. Het jeugdproduct ontkende die berichten echter via zijn Instagram-verhaal. Toch is de kans groot dat hij voor het einde van de maand vertrekt. En Standard wil hem met open armen ontvangen. “Het is een speler die we volgen en ons veel kan bijbrengen. De piste ligt open, maar zo hebben we er nog meer”, bevestigde Standard-trainer Luka Elsner

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s