‘Man City zit Standard dwars’


Foto: 'Man City zit Standard dwars'
Foto: © PhotoNews

Terwijl bij heel wat eersteklassers achter de schermen de voorbereiding op volgend seizoen al volop vorm krijgen, is het bij Standard nog steeds wachten. De overname door 777 Partners werd intussen al weken afgerond, maar de nieuwe eigenaars hebben nog altijd geen werk gemaakt van hun nieuwe equipe. De aanstelling van een nieuwe CEO en technisch directeur laten nog steeds op zich wachten.


Voor die laatste positie werd nochtans snel witte rook verwacht. Enkele dagen geleden werd door verschillende media Fergal Harkin al aangekondigd als nieuwe sportieve baas van de Rouches, maar intussen werd zijn komst nog steeds niet officieel aangekondigd. Sudpresse weet dat de aanstelling van de Ier ook nog steeds niet helemaal rond is.

Het zou vooral Manchester City zijn dat voorlopig nog dwarsligt. Harkin was dit seizoen aan de slag bij de City Football Group als verantwoordelijke voor de satellietclubs van de groep, met daarbij onder meer Lommel. Zij hebben voorlopig echter nog niet hun akkoord gegeven voor een vertrek van de 45-jarige. Daardoor kon hij ook zijn handtekening bij Standard nog niet zetten.

TRAINER
Het is op Sclessin dus nog steeds wachten op de nieuwe sportief directeur, waardoor ook de aanstelling van een nieuwe trainer vertraging oploopt. Dat zal de eerste knoop zijn die Harkin zal moeten doorhakken. De Amerikaanse eigenaars zouden wel al een shortlist van drie kandidaten voor die job samengesteld hebben.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s