“Trainer van Standard? Ik had nog geen contact”


Foto:
Foto: © PhotoNews

Standard zoekt een nieuwe trainer en er zijn nog drie kandidaten in de running. Thomas Letsch van Vitesse is één van de opties. De Duitser reageerde op de geruchten.


“Ik heb het verhaal gelezen en gehoord, maar ik heb geen contact met Standard. Ik heb geen contact met 777 Partners. Met Johannes Spors (ex-TD van Vitesse en nu aan de slag bij Genoa, nvdr.) heb ik vier weken geleden gesproken. Dat was de laatste keer. Maar dat was een normaal gesprek. Niet over Standard”, laat Letsch weten aan de Gelderlander. Het lijkt wel héél onwaarschijnlijk dat Spors helemaal niet over Standard heeft gesproken, want hij hield zich de laatste weken alvast bezig met een sportieve doorlichting van de Rouches.

RED BULL

Naast Letsch zijn ook Ronny Deila (New York City FC) en Alexander Zorniger (Limassol) in beeld in Luik. Zorniger is momenteel trainer van Apollon Limassol, de club van Amine Khammas (ex-KRC Genk en Waasland-Beveren). Daar is hij sinds vorig jaar aan de slag. De 54-jarige Duitse trainer was in het verleden ook al trainer van VfB Stuttgart, Brondby en… RB Leipzig.

Het is duidelijk dat ze bij Standard heel erg kijken naar het model van de Red Bull-groep. De Luikenaars zullen volgend seizoen dan ook voor een type voetbal kiezen dat in die lijn ligt. Een direct voetbal met veel pressing, zoals ze in het verleden onder meer speelden met Michel Preud’homme als coach. De fans hopen alvast dat er ook de nodige kwaliteitsvolle spelers naar Luik worden gehaald

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s