De Camargo geeft Standard gouden transfertip


Foto: De Camargo geeft Standard gouden transfertip
Foto: © PhotoNews

Igor De Camargo hing enkele weken geleden de schoenen aan de haak bij RWDM. De spits kende zijn mooiste periode bij Standard. Hij gaf het nieuwe bestuur alvast een tip.


Standard kan vooraan de nodige versterkingen gebruiken, maar het moet eigenlijk niet al te ver kijken voor versterking. Jackson Muleka is eigendom van Standard en werd uitgeleend aan Kasimpasa, dat geen aankoopoptie heeft. De Congolese aanvaller kende er een fantastisch half seizoen. Muleka speelde er 14 competitiewedstrijden en daarin was hij goed voor maar liefst 12 goals en 5 assists. De Camargo is van mening dat Standard hem goed kan gebruiken.

“Ik vind dat een club er alles aan moet doen om goede spelers te behouden, en Jackson Muleka, iedereen weet dat hij veel kwaliteiten heeft. Daarna zal alles afhangen van de speelfilosofie van de nieuwe coach. Ik weet niet hoe Standard volgend seizoen wil evolueren. Maar in ieder geval kan Muleka een echte aanwinst zijn in het team”, verklaart hij in Le Soir.

PITTIGE SOM

Standard heeft echter ook geld nodig en wil 15 miljoen euro bij elkaar sprokkelen. Muleka is wellicht één van de spelers die het meest gewild is. Alleen is er nog een addertje onder het gras, want het vorige bestuur liet TP Mazembe een zeer stevige doorverkooppercentage in het contract opnemen. Daardoor moet Muleka voor een pittige som worden verkocht om er nog een mooie winst op te kunnen maken.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s