Een coach bij Standard vóór de massale komst van spelers: er worden minstens 7 nieuwe spelers verwacht.


De Luikse club wil eerst de komst van haar nieuwe coach afronden voordat zij zich gaat buigen over de herziening van haar bezetting.

Onder de drie trainers die worden gevolgd door Standard, wiens namen we begin mei bekendmaakten, zou de Noor, Ronny Deila aan de winnende hand zijn. Niets is echter eenvoudig in dit dossier, omdat hij nog steeds onder contract ligt in New York City. Na de aankondiging van de sportief directeur (de Ier, Fergal Harkin uit Manchester City) willen de nieuwe eigenaars van Standard zo snel mogelijk de nieuwe T1 bepalen.

Uiteraard zal Standard een steeds groter wordend Engels accent krijgen.

Zodra de coach (eindelijk) zal aangesteld zijn, kan de club beginnen met wat de supporters het meest interesseert: de reconstructie op sportief vlak en het uittekenen van de contouren van de toekomstige kern van de Luikse club. Het is onze verantwoordelijkheid dat geen enkele speler “tegen zijn wil” wordt vastgehouden.

Spelers zonder toekomst aan de oevers van de Maas (Avenatti, Donum,…) zullen een nieuwe thuishaven moeten zoeken. Een speler als Jackson Muleka die zich in Kasimpasa in Turkije opnieuw op gang brengt, zou ook niet moeten blijven.

De flanken, de verdediging en ook de aanval, op elke gebied moet er worden versterkt. Volgens onze informatie zouden er tijdens deze transferperiode minstens 7 tot 8 spelers in Sclessin moeten landen, voornamelijk buitenlanders.

Er zijn natuurlijk nog veel vraagtekens bij de Rouches-supporters met de hoop dat, als de hele structuur eenmaal op zijn plaats is, er een serieuze boost zal worden gegeven om de club een betere toekomst te laten zien.

vertaling : Brigitte Blommaerts

bron : sudinfo

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s