‘Genk en Club willen uitpakken met sterkhouder Standard’


Foto: 'Genk en Club willen uitpakken met sterkhouder Standard'
Foto: © PhotoNews

Het vernieuwde Standard begint meer en meer vorm te krijgen. In navolging van een nieuwe CEO en een nieuwe sportief directeur, werd maandag ook een nieuwe hoofdtrainer aangesteld in de vorm van de Noor Ronny Deila. En dus kan de clubleiding zich nu volledig gaan toeleggen op het vormen van de spelersselectie.


Want wat dat betreft ligt er nog een pak werk op de plank. Na de dramatische prestaties van vorig seizoen is er sowieso versterking nodig om in de komende jaargang weer betere resultaten te kunnen behalen. Al zou het transferbudget ondanks de overname relatief beperkt zijn. Om extra middelen te vergaren is de kans dan ook groot dat er bepaalde spelers verkocht zullen worden. Degene die veruit het meest zou kunnen opbrengen, is Nicolas Raskin.

De middenvelder was vorig seizoen namelijk één van de weinige lichtpunten. Bovendien heeft hij op zijn 21ste nog heel wat doorgroeimogelijkheden. Aan interesse dan ook geen gebrek. Zelfs niet vanuit eigen land. Zo meldt La Dernière Heure dat zowel Club Brugge als KRC Genk hun zinnen hebben gezet op Raskin. Beide ploegen zouden meer dan behoorlijk gecharmeerd zijn door de middenvelder, toch acht de Waalse krant de kans klein dat hij uiteindelijk naar een andere Belgische ploeg zal trekken.

FRANKRIJK EN ENGELAND
In ieder geval zouden de Rouches nog geen concreet bod hebben ontvangen op hun speler, die meer dan 5 miljoen euro moet opbrengen. Al kan daar snel verandering in komen. Zo heerst er ook vanuit het buitenland belangstelling. Meer bepaald van het Engelse Leeds United en het Franse Lille OSC, twee clubs die hem al een tijdje volgen. Het beloven dus nog interessante weken te worden voor Raskin, die pas terug is na blesssureleed.

voetbalnieuws

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s