‘Standard weigert miljoenenbod op Muleka’


Foto: 'Standard weigert miljoenenbod op Muleka'
Foto: © PhotoNews

Standard onderging de laatste tijd een heuse transformatie. De Rouches kregen met 777 Partners nieuwe eigenaars en ook de omkadering wordt op punt gezet. Fergal Harkin werd de nieuwe sportief directeur in Luik, terwijl Pierre Locht de rol van CEO op zich neemt. Met Ronny Deila werd er ondertussen ook al een nieuwe trainer gevonden.


Hoog tijd om de spelersselectie onder handen te nemen en te versterken én uitgaande dossiers te behandelen. Een van die dossiers gaat over Jackson Muleka. De Congolese spits werd het voorbije half jaar in Turkije gestald bij Kasimpasa. Daar maakte hij indruk met 12 goals en 5 assists in 14 wedstrijden. Het zorgt ervoor dat Muleka gewild is op de transfermarkt. Zo maakten we al melding over de interesse van Besiktas voor de aanvaller. Er zouden al gesprekken plaatsgevonden hebben.

Besiktas schakelt nu een versnelling hoger voor Muleka. Volgens Gokmen Ozkan hebben de Turken immers een bod van 2,5 miljoen euro uitgebracht. Standard zou dat geweigerd hebben en wil 5 miljoen vangen voor de speler. De Rouches moeten bij een toekomstige transfer namelijk 50% van het betaalde bedrag afstaan aan TP Mazembe, de vorige club van Muleka.

2024

Muleka heeft nog een contract tot 2024 bij Standard, waar hij zeker niet altijd zeker was van een basisplaats. De Congolees ontbolsterde helemaal in Turkije en het is daar dat zijn toekomst nu lijkt te gaan liggen. Al kunnen er zich nog altijd andere clubs aanbieden natuurlijk voor de vlot scorende spits. Ook een verlengd verblijf in de Vurige Stede is niet uitgesloten door zijn contract. 

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s