‘Still op ramkoers met Standard en flirt met oude liefde’


Foto: 'Still op ramkoers met Standard en flirt met oude liefde'
Foto: © PhotoNews

21 Juni 2022 09:52

Met de komst van 777 Partners waait er een nieuwe wind over Sclessin. Ronny Deila nam de leiding als T1 en de sportieve staff werd volledig herbekeken. Dat zorgt mogelijks nog voor een verrassend vertrek van Will Still. 

De middelste van de Still-broers is nog steeds op zijn plaats in Luik, maar niet voor lang meer. Still arriveerde in oktober 2021 als T2 van Luka Elsner. Door diens vertrek en de keuze van de nieuwe staf werd Still een divisie lager gezet. Samen met Kevin Caprasse ging hij de Beloften coachen in 1B. Volgens Sud Presse weigerde hij echter het aanbod omdat hij denkt dat de kern niet competitief genoeg zal zijn om er een degelijk figuur te slaan. 

Nog volgens de Franstalige krant zal Still Sclessin verlaten en als T2 terugkeren naar Stade Reims. Daar was hij aan de slag tot vorig jaar toen Standard hem kwam weghalen. Het heeft er grote schijn van dat Still opnieuw naar de champagnestreek trekt om als assistent in de Ligue I aan de slag te gaan. Toch een groot verschil met het niveau in 1B. 

BELGISCHE TINT 

Stade Reims speurt wel vaker rond op de Belgische velden. Een paar dagen geleden werd Agbadou van AS Eupen nog vastgelegd. De Franse eersteklasser, het nummer 12 van vorig seizoen, heeft inmiddels heel wat oude bekenden uit de Jupiler Pro League in zijn rangen. Met verdediger Wout Faes, Thomas Foket, Maxime Busi, Thibault De Smet en Emmanuel Agbadou is het verdedigend compartiment erg Belgisch getint. Ook tweede doelman Nicolas Penneteau speelde lang voor RSC Charleroi. Aan dat lijstje wordt nu dus opnieuw Will Still toegevoegd om trainer Oscar Garcia bij te staan

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s