‘Standard houdt been stijf in miljoenendossier’


Foto: 'Standard houdt been stijf in miljoenendossier'
Foto: © PhotoNews

Standard wil deze zomer een complete doorstart nemen. De Luikenaars kwamen onlangs immers in de Noord-Amerikaanse handen van investeringsfonds ‘777 Partners’ en onder hun impuls werd de sportieve omkadering inmiddels helemaal herschikt. Nu kan de focus volledig gericht worden op de transfermarkt.


Een tijdje geleden al werd Fergal Harkin aangeduid als de nieuwe sportief directeur. De Ier zal wel pas vanaf 1 augustus overkomen van de City Football Group, al werkt hij achter de schermen wel mee aan het ontrollen van de sportieve plannen. Hij zal nieuwe trainer Ronny Deila van de nodige versterking moeten voorzien. Maar vooral aan uitgaande zijde is er heel wat beweging op komst op Sclessin.

Selim Amallah zou bij een goed bod bijvoorbeeld kunnen vertrekken, net zoals Nicolas Raskin, Gojko Cimirot en Kostaf Laifis. Voor overbodige spelers als Aleksandr Boljevic en Felipe Avenatti zal eveneens een oplossing gevonden moeten worden, tenzij Deila hen verrassend een nieuwe kans geeft. Daarnaast zou Jackson Muleka definitief naar Turkije kunnen vertrekken. Na zijn geslaagde uitleenbeurt aan Kasimpasa is de Congolese spits in beeld bij Besiktas en Galatasaray.

GÉÉN AKKOORD
Turkse bronnen beweerden zelfs dat die eerste club een akkoord nadert met de Rouches, maar dat wordt nu tegengesproken door La Dernière Heure. Het Waalse medium meldt dat er van een overeenkomst geen sprake is. Besiktas zou zelfs nog geen officieel bod hebben neergelegd. Standard is ook niet van plan om mee te werken aan een huurdeal, net zoals de speler zelf mikken de Rouches op een definitieve transfer.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s