‘Standard op een zucht van eerste aanwinst’


Foto: 'Standard op een zucht van eerste aanwinst'
Foto: © PhotoNews

Standard kende een rotseizoen en het is duidelijk dat de club de nodige versterking kan gebruiken. De Rouches haalden nog geen nieuwe speler in huis, maar de kans bestaat dat daar eerstdaags verandering in zal gaan komen.


Volgens Algerijnse media is Yanis Hamache op weg naar Standard. De 22-jarige linksachter gaat zijn club Boavista zeker verlaten en de Luikenaars zouden de beste papieren hebben om hem vast te leggen. Standard zou daarmee onder meer Sassuolo, Bologna, Clermont, Fenerbahçe en Stade Brest te snel af.  Hamache is een opportuniteit, aangezien hij nog maar een jaar onder contract ligt bij de Portugese club. De speler, die deze maand zijn debuut maakte bij het nationaal elftal van Algerije, heeft volgens Transfermarkt.be een marktwaarde van 2 miljoen euro.

VERTREKKERS

Hamache moet dus de eerste nieuwkomer worden bij Standard, dat van tal van spelers verlost wil geraken. Onder meer Gojko Cimirot, Kostas Laifis (die Ferençvaros weigerde), Jackson Muleka, Selim Amallah en Nicolas Raskin trekken mogelijk de deur nog achter zich dicht in Luik. Samuel Bastien geniet dan weer concrete interesse van het Burnley van Vincent Kompany. Standard lijkt een overgangsjaar tegemoet te gaan na de overname. De club moet volledig opnieuw beginnen, al kan het wel rekenen op een goede jeugdopleiding. Het is de bedoeling dat er komend seizoen nog een aantal jonge talenten van eigen bodem een kans gaan krijgen in het eerste elftal.

voetbalnieuws

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s