‘Geplaagd Standard slikt volgende transferdomper’


Foto: 'Geplaagd Standard slikt volgende transferdomper'
Foto: © PhotoNews

Onder het bewind van de nieuwe eigenaars wil Standard vanaf deze zomer een doorstart nemen, maar die verloopt voorlopig niet bepaald naar wens. Zowel het geleverde spel als de resultaten (1 op 6) zijn allerminst hoopgevend. En ook op de transfermarkt loopt het allesbehalve op wieltjes.


Vorig seizoen werd al meermaals duidelijk werd dat de Luikenaars nood hebben aan behoorlijk wat versterking, maar voorlopig staat de teller op slechts twee aanwinsten. Zo werd spits Noah Ohio overgenomen van RB Leipzig, de jonge Nederlander geraakte tot dusver echter niet verder dan een korte invalbeurt tegen AA Gent. Vorige week werd Jacob Barrett Laursen dan weer weggeplukt bij Arminia Bielefeld. De Deense linksback maakte in zijn debuut tegen Genk echter niet bepaald een goede beurt.

Uiteraard is het nog te vroeg om met beide nieuwkomers nu al af te rekenen. Maar ondertussen lijkt de volgende transferdomper alweer op komst. Standard had namelijk gehoopt om zich te versterken met de transfervrije Noor Stefan Strandberg. Volgens La Dernière Heure trok de verdediger afgelopen weekend echter zijn salariseisen plots gevoelig omhoog. Hierdoor zou zijn komst alweer op springen staan, tenzij hij zijn eisen weer verlaagt is de kans klein dat de deal erdoor komt.

NIEUWE SPORTIEVE BAAS
Een nieuwe tegenvaller, toch is er ook wat hoop voor de Rouches. Met de Ier Fergal Harkin stelde Standard immers een nieuwe sportief directeur aan, maar hij lag nog onder contract bij de City Football Group. In principe zou hij vanaf 1 augustus echter toch aan de slag kunnen gaan op Sclessin. Mogelijk kan dat een aantal transferdossiers in een stroomversnelling brengen, in ieder geval is er voor Harkin geen tijd te verliezen.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s