‘Standard wil oude bekende terughalen’


Foto: 'Standard wil oude bekende terughalen'
Foto: © PhotoNews

Bij Standard hebben ze zondag eindelijk hun eerste zege van het nieuwe seizoen weten te pakken, want dankzij twee strafschoppen konden ze met 2-0 de maat nemen van Cercle Brugge. Daardoor staan de Rouches nu met vier op negen in de middenmoot van het klassement, maar uiteraard dromen ze van meer. Daarvoor zal er wel nog versterking nodig zijn.


Tot dusver werden nog altijd maar twee nieuwe spelers binnengehaald met Noah Ohio en Jacob Barrett Laursen, maar ongetwijfeld zal er de komende weken nog één en ander bewegen op Sclessin. Zo zou er weleens een oude bekende kunnen terugkeren om de defensie te versterken. Volgens het Turkse NTV Spor wil Standard namelijk Dino Arslanagic terughalen.

De 29-jarige verdediger was van 2011 tot begin 2017 al eens actief op Sclessin. De toen nog jonge Arslanagic pendelde jarenlang tussen bank en basis en lag regelmatig onder vuur. Daarna deed hij het bij Moeskroen wel goed en zo versierde hij een transfer naar Antwerp. Na drie jaar op de Bosuil koos hij voor AA Gent, maar daar zou hij het amper een jaar uithouden. Vorige zomer verkaste hij naar Göztepe.

PITTIGE VRAAGPRIJS
In Turkije deed de Bosnische Belg het afgelopen seizoen wel goed met drie goals en één assist in 33 wedstrijden. Dat zorgt er wel voor dat Göztepe wil dat er boter bij de vis komt, want ze zouden mikken op een transfersom van 2 miljoen euro. Desondanks zouden de gesprekken wel al gaande zijn, al is Standard niet alleen. Ook Westerlo, dat de Turkse markt uitstekend kent, zou aan zijn mouw trekken

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s