‘Standard wil ook nog Frans belofteninternational’


Foto: 'Standard wil ook nog Frans belofteninternational'
Foto: © PhotoNews

Standard is na een zes op zes weer opgeschoven naar de linkerkolom van het klassement, maar trainer Ronny Deila blijft desondanks pleiten voor de nodige versterking. De Noor gaf voor het weekend aan dat hij er nog drie aanwinsten bij wou. Met Stipe Perica werd inmiddels al een nieuwe spits gevonden, dus blijven enkel nog een rechtsachter en een linksbuiten over.


Ook die eerste positie zal wellicht snel ingevuld worden, want vanuit Engeland werd dit weekend al een akkoord over de komst van Marlon Fossey gemeld. Daardoor blijft enkel de linksbuiten dus nog open. Journalist Sacha Tavolieri stelt dat Standard daarvoor in Frankrijk rondkijkt, waar ze zouden denken aan Isaac Lihadji.

De 20-jarige linksbuiten is een Frans belofteninternational die in de zomer van 2020 door Lille bij Olympique Marseille weggekaapt werd. Hij heeft al een Franse titel op zijn palmares staan in 2021, maar kon zich desondanks nooit echt doorzetten. De voorbije twee seizoenen kwam hij in totaal 39 keer in actie, waarin hij één keer scoorde en vijf assists gaf.

GEEN PRIORITEIT
Dit seizoen kwam Lihadji nog niet in actie voor Lille, dat nog een oplossing voor de jonge aanvaller hoopt te vinden. Dat zou Standard kunnen worden, al zou de speler niet bovenaan het verlanglijstje staan. De Rouches zouden nog een halve dag nemen om hun prioriteit, van wie de naam niet bekend is, vast te leggen. Als dat niet zou lukken, zouden ze kunnen doorschakelen naar Lihadji.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s