‘Standard neemt actie met nieuwe ontdekking’


Foto: 'Standard neemt actie met nieuwe ontdekking'
Foto: © PhotoNews

Standard kende dit seizoen alweer een moeilijke start en de overname door 777 Partners leek weinig zoden aan de dijk gezet te hebben. Maar de laatste weken heerst er toch weer groot optimisme op Sclessin. In de slotdagen van de mercato streek de beloofde versterking alsnog neer en de mayonaise lijkt ook eindelijk te pakken. Standard heeft inmiddels al vier wedstrijden op rij gewonnen.


Zondag werd de zegereeks nog verdergezet met een klinkende 3-0 zege in eigen huis tegen landskampioen Club Brugge, dat enkele dagen daarvoor nochtans gestunt had in de Champions League. Daarbij was een glansrol weggelegd voor aanwinst Philip Zinckernagel, maar ook voor William Balikwisha. De middenvelder was goed voor een goal en twee assists, al pakte hij in het slot ook dom rood door zijn shirt uit te trekken bij het vieren van zijn doelpunt.

Desondanks lijkt de oudere broer van Antwerp-speler Michel-Ange op zijn 23ste eindelijk de grote doorbraak te forceren, nadat hij de voorbije jaren verkommerde in de B-kern en uitleenbeurten aan Cercle Brugge en MVV niet het gewenste resultaat opleverden. Onder Ronny Deila heeft Balikwisha echter een basisplaats veroverd en dat zorgt ervoor dat Standard nu actie onderneemt.

EINDE CONTRACT
Het contract van Balikwisha loopt namelijk op het einde van dit seizoen af, maar Sudpresse weet dat de Rouches de onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst al opgestart hebben. Het lijkt er dus op dat de offensieve middenvelder ook de komende seizoenen nog in Luik te bewonderen zal zijn.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s