Deila tipt Martinez: “Als hij zo blijft presteren…”


Deila tipt Martinez:
Photo: © PhotoNews

Sclessin wordt stilaan weer de hel van weleer, want dezer dagen sneuvelt de ene na de andere topclub in Luik. De voorbije weken legde Standard in eigen huis al Club Brugge en Antwerp over de knie en zondag moest ook Anderlecht eraan geloven. De Rouches wisten een achterstand goed te maken en kwamen uiteindelijk 3-1 voor, tot de Anderlecht-fans de wedstrijd stillegden met hun gedrag.


Het kon de feestvreugde bij Standard echter amper drukken. Na de match stal Aron Dönnum de show door zijn vriendin op het veld ten huwelijk te vragen, maar tijdens de wedstrijd was het Nicolas Raskin die alle aandacht trok. De 21-jarige middenvelder scoorde de gelijkmaker en was alomtegenwoordig. Ronny Deila kwam na de match zelfs met een boodschap voor Roberto Martinez.

“De hele ploeg was vanavond goed, maar Raskin was echt de koning op het veld”, verklaarde de Noor aan Eleven Sports. “Hij was monsterlijk en ik ben blij voor hem. Ik zie hem graag spelen en ik hoop dat hij bij ons zal blijven, ook al is dat een discussie die hij met het bestuur moet aangaan. Of we hem op het WK kunnen zien? De Belgische nationale ploeg heeft veel goede spelers, maar als hij op dit niveau blijft spelen, dan is alles mogelijk.”

GOUDEN TIJDEN
Raskin was zelf na de match niet bezig met de Duivels, maar dacht vooral aan het opleven van de gloriedagen. “Dat gebeurde vroeger wel vaker. Die tijden mogen terugkomen. De passie en de sfeer die in dit stadion hangen… Dit is goed voor de toekomst. We zien wel waar we uitkomen”, verklaarde hij aan Sporza.

Plaats een reactie