Standard stoomt door: “Daar mogen we van dromen”


Standard stoomt door:
Photo: © PhotoNews

Standard won met 0-3 op het veld van Zulte Waregem. De uitslag was niet de juiste weergave van de partij. Bij de Luikenaars dromen ze ondertussen van de top vier.


Zulte Waregem had in de eerste helft altijd op voorsprong moeten klimmen, maar het verzilverde zijn kansen niet. Standard deed dat wel na de rust. Het kon zo eindelijk nog eens een ‘kleine wedstrijd’ winnen. Bij Sporza was trainer Ronny Deila zeer tevreden met de zege.

“Het was een lastige wedstrijd vandaag. We controleerden de wedstrijd goed. We gaven twee kansen weg, maar gelukkig hadden we Bodart om ons in de wedstrijd te houden. We wisten dat we geduldig moesten zijn en ik ben heel trots op het team dat ze zo kalm bleven. Nu moeten we progressie blijven maken en dan is er nog veel mogelijk”, aldus de coach.

Op het middenveld was er weer een sterke Nicolas Raskin aan het werk. Hij wil met Standard voluit voor de top vier gaan. “We hebben goed gespeeld, omdat we vandaag geduldig zijn gebleven. We wisten dat er ruimte zou komen in de tweede helft en die hebben we goed benut. In de eerste helft was het moeilijk voor ons, ook omdat we te weinig intensiteit toonden in de duels. Als we deze mentaliteit blijven tonen, mogen we nog van mooie dingen dromen dit seizoen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s