Deila opvallend tevreden: “We wisten dat het moeilijk ging zijn”


Deila opvallend tevreden:
Photo: © PhotoNews

Standard heeft zich dinsdagavond niet laten verrassen in de Croky Cup, al had het wel de grootste moeite met Dender. De nummer negen in de Challenger Pro League ging pas in het slotkwartier voor de bijl door een doelpunt van William Balikwisha. Standard mag zo wel naar de achtste finale en herpakt zich weer na de pijnlijke nederlaag in Eupen vorig weekend.


De Rouches konden tegen een op papier zwakkere tegenstander echter opnieuw niet overtuigen. Tegen de topclubs swingt Standard dit seizoen zeker in eigen huis vaak, maar tegen de zogenaamde mindere goden laten ze het toch nog te vaak afweten. Ronny Deila was echter opvallend tevreden met het resultaat in Denderleeuw.

“Onze eerste helft was heel slecht. In de tweede helft zijn we beter gestart en uiteindelijk hebben we ook gescoord. Het is geen kwestie van vertrouwen, we wisten gewoon dat het vandaag moeilijk zou worden”, legde de trainer uit aan RTL. “Ik was blij met de reactie van mijn spelers in de tweede helft.”

WINNEN TEGEN UNION
Standard kan zo met vertrouwen uitkijken naar het weekend, wanneer een nieuwe topper tegen Union wacht. “Het belangrijkste was de kwalificatie. We moeten eens een reeks neerzetten, dat is iets waar we het dit seizoen moeilijk mee hebben”, weet verdediger Noë Dussenne. “Zondag is het van vitaal belang dat we tegen Union winnen om in de buurt van de top vier te blijven en goed te kunnen beginnen aan de voorbereiding op wat na het WK komt.”

voetbalnieuws

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s