‘Standard opent transfergesprekken met Club Brugge’


'Standard opent transfergesprekken met Club Brugge'
Photo: © PhotoNews

Nog een dikke week te gaan en de winterse transfermarkt sluit weer genadeloos zijn deuren. Heel wat ploegen zetten dat ook nog een extra tandje bij om zich last-minute nog van versterking te voorzien, zo ook in de Jupiler Pro League. Standard bijvoorbeeld, heeft zijn pijlen op Club Brugge gericht.


De Rouches werden zondagmiddag nog eens stevig met de voeten op de grond gezet en verloren met duidelijke 4-1-cijfers op het veld van Antwerp FC. Bovendien speelden ze Gojko Cimirot kwijt met een rode kaart. Een flinke streep door de rekening van coach Ronny Deila. De Bosniër moest immers depanneren in de defensie, waar de spoeling wel erg dun is geworden nu Noë Dussenne op punt staat om naar Lokomotiv Moskou te verkassen.

Standard had dan ook gehoopt om oud-aanvoerder Zinho Vanheusden terug te halen naar Sclessin, maar diens huidige club AZ Alkmaar lijkt niet van plan om daaraan mee te werken. En dus verkennen de Luikenaars andere pistes. Eén daarvan zou leiden naar Club Brugge. Volgens SudPresse trekken de Rouches namelijk aan de mouw van Ibe Hautekiet. De 20-jarige verdediger is momenteel de aanvoerder van Club Nxt in de Challenger Pro League.

GESPREKKEN LOPEN
Standard zou in de Belgische jeugd-international echter een aanwinst voor de A-kern zien, wat een overstap best interessant kan maken voor Hautekiet. Bovendien gaat hij komende zomer zijn laatste contractjaar in bij Club. De onderhandelingen op clubniveau zouden volgens Het Laatste Nieuws alvast lopen. De kans is reëel dat er nog voor het sluiten van de mercato een doorbraak wordt gevonden.

voetbalnieuws

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s