Deila is erg duidelijk: “Dussenne ook na woensdag nog speler bij Standard”


Deila is erg duidelijk: Dussenne ook na woensdag nog speler bij Standard”

De wintermercato zit er bijna op. De clubs uit de Jupiler Pro League proberen hier en daar nog wat zaakjes af te ronden. Ook voor Standard kan er mogelijk ook nog wat gebeuren. 

Ronny Deila gaf aan in een interview met DH Sport dat hij nog versterkingen verwacht voor woensdag. Er stonden een hele maand lang grote vraagtekens achter de naam van Noë Dussenne. Deila geeft aan dat hij gelooft dat zijn verdediger tot het einde van het seizoen bij Standard zal blijven.

De Deen wou niet te ver uitweiden over de mogelijke transfer van Dussenne maar stelt de fans van de Rouches alvast gerust. “We hebben verder niets meer gehoord”, klinkt het bij de keuzeheer over Dussenne. “Ik geloof dat hij woensdag nog steeds voor Standard speelt.”

Standard hoopt verder wel nog het een en ander te forceren op de markt. Al geeft Deila aan dat het niet makkelijk zal worden. “De markt is duur”, aldus Deila. “Als ik niet enthousiast ben over een speler, wil ik hem niet. We hebben een goede ploeg, met goede jonge spelers.”

VP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s