‘Standard klopt aan bij Benfica en Eupen’


'Standard klopt aan bij Benfica en Eupen'
Photo: © PhotoNews

Standard heeft nood aan versterking en de verwachting is dat de Luikenaars de komende dagen nog wat spelers gaan aantrekken. Volgens journalist Sasha Tavolieri willen de Rouches een centrale middenvelder aan de kern toevoegen. Twee spelers lopen daarvoor in de picture.


Standard zou interesse hebben in Cher Ndour. Dat is een 18-jarige centrale middenvelder die uitkomt voor het tweede elftal van Benfica, dat hem in de zomer van 2020 weghaalde bij de Italiaanse club Atalanta. De Italiaanse middenvelder ligt nog tot het einde van het seizoen onder contract bij de Portugese topclub. Hij kan mogelijk een koopje zijn voor Standard. De speler heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van1,5 miljoen euro.

JPL

De Belgische club kijkt ook rond in de Jupiler Pro League. Standard zou immers ook interesse hebben in Boris Lambert. De 22-jarige Belg kan als centrale verdediger en als defensieve middenvelder uit de voeten. Hij ligt nog tot 2027 onder contract en heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van 800.000 euro.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s