‘Standard steekt AA Gent de loef af voor verdediger’


'Standard steekt AA Gent de loef af voor verdediger'
Photo: © PhotoNews

Standard gaat zich de komende dagen ongetwijfeld nog versterken. De Luikenaars lijken met AA Gent te knokken om een verdediger. De gesprekken zijn alvast gaande, dat liet de voorzitter weten. Volgt er snel een akkoord?


Standard heeft zijn zinnen gezet op Valentin Ticu. De 22-jarige Roemeense linksachter van Petrolul werd eerder al aan AA Gent gelinkt. De Buffalo’s zagen eerder al een bod van 350.000 euro geweigerd worden. Standard moet meer bieden.

KOOPJE

“We staan in contact met Standard en we zullen zien wat er zal volgen. Als er een transfer komt, dan zal dat zeker niet onder de 400.000 euro zijn. We zijn niet wanhopig om spelers te verkopen en we zullen niemand onder zijn waarde van de hand doen”, liet de voorzitter van Petrolul weten. Ticu is aanvoerder en sterkhouder bij zijn team.

Ticu is een voormalige belofteninternational van Roemenië, hij speelde nog niet voor het eerste elftal, en ligt nog tot komende zomer onder contract. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op 800.000 euro en AA Gent zou dus een ‘koopje’ kunnen realiseren. Ticu is een polyvalente speler en kan als linksachter, maar ook als centrale verdediger uit de voeten.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s