‘Standard greep alsnog naast twee toptransfers’


'Standard greep alsnog naast twee toptransfers'
Photo: © PhotoNews

Net als RSC Anderlecht kende Standard geen leuke laatste transferdag. De Rouches hoopten meerdere aanwinsten voor te stellen, maar dat plan liep faliekant af. La Dernière Heure weet dat Standard op de laatste dag nog een spits probeerde aan te trekken.


Standard wist Nicolas Raskin (Rangers FC) en Selim Amallah (Valladolid) nog van de hand te doen en dat vulde de kassa met een viertal miljoen euro. Daar deden ze goede zaken, aangezien de twee spelers in de zomer einde contract waren. Aan ingaande zijde wist Standard voor het eerste team Ibe Hautekiet aan te trekken. Hij kwam over van Club NXT.

GEEN SUCCES

Ronny Deila had ook nog graag aanvallende versterking gezien, maar dat gebeurde niet. De Luikenaars gingen volgens LDH wel nog volop hun kans. Ze polsten onder meer bij FC Basel naar Kaly Sene, die voor FC Basel uitkwam. De spits, vorige zomer nog genoemd bij RSC Anderlecht, komt daar dit seizoen amper aan de bak. Standard deed een bod, maar dat werd geweigerd. Komende zomer kunnen ze hem gratis overnemen, want hij is einde contract bij de Zwitsers.

Dé prioriteit was echter Aiyegun Tosin. De 24-jarige aanvaller speelt voor FC Zürich en wist daar tot op heden acht keer de weg naar de netten te vinden. Standard probeerde hem naar de Vurige Stede te halen, maar ook dat plan viel in duigen. De aanvaller ligt nog tot medio 2024 onder contract en de Rouches hadden duidelijk niet genoeg middelen om hem weg te halen bij de Zwitserse club. 

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s