Standard-trainer Deila: “Maar kunnen ook alles verliezen door inconsequent zijn”


Standard-trainer Deila: “Maar kunnen ook alles verliezen door inconsequent zijn”

Dit Jupiler Pro League-seizoen telt nog maar 5 speelrondes. Standard moet er flink aan trekken om nog in de Play-Offs 1 te geraken. De 2-0 nederlaag tegen Club Brugge hielp daar niet bij. Standard-trainer Deila bespreekt de kansen van zijn ploeg.

“Ik betreur enigszins ons gebrek aan agressiviteit tegen de Bruggelingen”, vertelde Deila aan RTBF. “Na de nederlaag tegen Kortrijk hebben we een goede run gehad met een record van 7 op 12 punten tegen FC “Union, Anderlecht, Westerlo en Brugge met drie van deze wedstrijden uitgespeeld”, zei Deila over de sterke reeks die Standard neerzette.

“Het is niet onmogelijk, zeker niet met 3 wedstrijden op Sclessin”, vertelde de coach over de kans dat alle 5 resterende matchen gewonnen worden. “Maar we zijn ook in staat om alles te verliezen omdat het team soms inconsequent kan zijn, zelfs als we op de goede weg zijn”, aldus Deila.

Standard staat op 4 punten afstand van Club Brugge, dat op de 4e plek staat en dus virtueel geplaatst is voor de Play-Offs 1. Zaterdag speelt Standard tegen Zulte Waregem en heeft de club dus kansen om dichterbij die 4e plek te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s