Deila zet druk op bestuur: “Nul of 10 miljoen euro?”


Deila zet druk op bestuur:
Photo: © PhotoNews

Ondanks de lof van de afgelopen weken, moeten we nog steeds vaststellen dat Standard een kwaliteitsinjectie nodig heeft. Trainer Ronny Deila beseft dat ook. De Noor deed dan ook een opvallende oproep richting het clubbestuur, want hij wil duidelijkheid voor iedereen binnen de club.


“We hebben een heel duidelijk plan om de club te verbeteren. De volgende vraag is of we daar de financiële middelen voor hebben. Heb ik financiële garanties gekregen? Nee, ik heb de garantie dat de eigenaren willen dat we het beter doen dan dit seizoen. Maar niets over geld. We moeten een duidelijk budget hebben. Want hoe moeten onze scouts anders werken? Moeten ze spelers zoeken voor 10 miljoen, 3 miljoen of 0 euro. Zonder een bepaald budget is het onmogelijk om plannen voor de toekomst te maken”, liet hij alvast weten aan La Dernière Heure.

SPITSEN

Vooral vooraan moet er kwaliteit bij. Stipe Perica en Renaud Emond zijn geen spitsen waarmee je de Belgische top gaat bestormen. Noah Ohio is nog een wisselvallig talent. Hij scoorde ook nog maar 4 keer in 23 matchen. De Rouches hebben duidelijk nood aan een killer. Standard gaat dus de nodige fondsen moeten vinden voor komende zomer.

Gaat 777 Partners een extra kapitaalsinjectie doen, of moet de club eerst verkopen om dan pas toe te slaan? Als het een stap vooruit wil zetten, is investeren echter noodzakelijk… Dit seizoen zal het geen top vier spelen, maar wel de tweede play-offs. De Rouches verloren de afgelopen weken veel punten en lijken stilaan te moeten afhaken in de strijd om de vierde plaats.

voetbalnieuws

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s