Standard: verzoek om bijkomende informatie voor de Licentie


De Licentiecommissie vraagt Standard om meer informatie te geven over de fondsen die binnenkort door 777 Partners zullen worden vrijgegeven.

Vorige week moest de auditor van de Belgische Unie een advies geven over de toekenning van de licentie aan de profclubs.

Standard kreeg een positief advies.  Onder voorbehoud van de bevestiging door de Licentiecommissie van het rapport van de onafhankelijke auditors gekozen door Standard, heeft het auditoraat van de Belgische Unie deze woensdag haar rapport naar de Licentiecommissie gestuurd, met het voorstel om zonder verder onderzoek de professionele licentie af te leveren aan stamnummer 16.

Een week later lijken de zaken aanzienlijk te zijn veranderd. Inderdaad, de Licentiecommissie stuurde een verzoek naar het Luikse bestuur om bijkomende informatie te geven.

Het onderwerp van deze ondervraging heeft betrekking op de fondsen die afkomstig zijn van het bedrijf 777 Partners.

De Licentiecommissie die thans gezegd had dat het stamnummer 16 in orde was, zou graag meer informatie willen hebben over de toekomstige bedragen die door de Amerikaanse groep voor de club zullen worden vrijgegeven, bedragen die progressief worden toegewezen in functie van de noden. Er werd aan Standard gevraagd om deze informatie vóór 4 april door te geven en er bestaat ook nog de mogelijkheid dat er een vraag-en-antwoordsessie wordt gehouden de dag nadien. Bij de club zijn ze volkomen kalm.

Bron: DH Les Sports / Kevin Sauvage

Vertaling : Brigitte Blommaerts

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s