“Terug naar Standard? Dat kan ik mij moeilijk voorstellen”


Photo: © PhotoNews

Bij Standard kunnen ze een kwaliteitsinjectie in de aanval wel gebruiken. De Rouches missen killers in de aanval en dat zal dan ook een groot aandachtspunt worden in de zomermercato. Eén speler lijkt niet in aanmerking te komen. Een terugkeer naar de Vurige Stede staat niet in zijn planning.


Standard verhuurt Abdoul Tapsoba aan Sherif Tiraspol, waar hij 1 keer scoorde in 6 wedstrijden. In La Dernière Heure sprak hij over een mogelijke terugkeer naar de Luikenaars. “Op dit moment kan ik mij maar moeilijk voorstellen dat ik terugkeer naar Standard, als je ziet hoe het mij de laatste maanden daar is vergaan. Als ik toch mijn kans krijg, dan zal ik er alles aan doen om die te grijpen”, laat hij de deur op een kiertje open.

KORTRIJK EN SERAING

Tapsoba werd naar de uitgang geduwd aan het einde van de mercato. Nochtans had Standard voordien genoeg opties om hem in België te stallen. Seraing was een optie, maar zij konden het hele salaris niet ophoesten van de aanvaller. Bovendien was er een aankoopoptie voorzien die maar liefst 2 miljoen euro bedroeg. Dat was een brug te ver voor Belgische laagvliegers, die dergelijke bedragen nooit op tafel zouden kunnen leggen.

Tapsoba liet ook weten dat KV Kortrijk in de zomer een piste was, maar Standard werkte toen niet mee. Het wachtte eerst op de komst van Stipe Perica, nadien mocht Tapsoba wel weg. Toen had KVK ondertussen al een andere aanvaller. Het is nu dus onduidelijk wat de toekomst zal brengen voor de 21-jarige aanvaller.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s