Ziani verlaat Union Sint-Gillis voor Standard Luik


Standard Luik verliest geen tijd op de transfermarkt.

Na al een zekere interesse in Pieter Gerkens te hebben getoond en in afwachting van zijn eventuele aankomst in Sclessin, is het een Unionist die vandaag officieel lid geworden is van de grote Rouche familie.

Inderdaad, Sudinfo schrijft in haar columns dat Ilyes Ziani een 3-jarig contract ging tekenen bij de club aan de boorden van de Maas.

De Luikenaars hadden van hun kant een aankoopoptie geactiveerd maar Union Sint-Gillis had van haar kant een aantal dagen de tijd om met een tegen optie af te komen, iets wat de Brusselaars niet deden.

Dit seizoen scoorde de 19-jarige linksbuiten 6 maal en leverde hij 2 beslissende assists af in 27 gespeelde wedstrijden met de SL16FC in de Challenger Pro League.   De Marokkaanse U20 International heeft echter nog niet de kans gehad om nog maar 1 minuut in de eerste ploeg te spelen.

UNION SINT-GILLIS

Met de huidige 2e van de Champions Playoffs, heeft Ilyes 7 wedstrijden gespeeld alvorens hij uiteindelijk de weg naar de Vurige Stede nam.  Een carrièrekeuze die dus méér dan ooit zijn vruchten zou kunnen afwerpen als hij er in de komende tijd in slaagt een plaats te vinden in het personeelsbestand van het A team met stamnummer 16.

Bron: Footnews

Vertaling: Brigitte Blommaerts

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s