Nieuwe jetons voor de catering !

Naar aanleiding van de diverse opmerkingen van supporters over het systeem dat vorig seizoen in voege is getreden aangaande de catering van het stadion inclusief de grootte van de tickets (te klein en nog steeds deelbaar door twee), heeft Standard Luik besloten om u andere jetons voor drank aan te bieden, startend op onze Fan Day 15 juli en voor het komend seizoen.

Deze nieuwe jetons, groter en naar hetzelfde idee als de jetons die gebruikt worden in onze Vipruimtes, zouden normaal gezien beter geschikt zijn.

 

Voor snacks daarentegen, gaan we terug naar contant geld als betaalmiddel (de variëteit in prijzen laat niet toe te betalen in jetons want dan zouden deze prijzen steeds identiek, of een meervoud moeten zijn van die van de drank, want deze jetons zijn niet deelbaar ).

 

Belangrijke opmerking: de oude tickets die u nog in uw bezit heeft, zullen nog steeds geldig op de Fan Day en de eerste twee thuiswedstrijden van het seizoen 2012-2013 (tegen Zulte-Waregem zondag 29 juli en tegen Beveren Waasland vrijdag 10 augustus ) zodat u deze kan verbruiken. Vanaf de derde thuiswedstrijd, zullen alleen de nieuwe jetons worden aanvaard.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s