Poll – Moet Roland Duchâtelet blijven

In de zomermaanden is er veel gebeurt op Sclessin. De meeste supporters waren tegen het beleid van Roland Duchâtelet .Ze wilde het ontslag van R.D .  Nu de competitie opgang is getrokken heeft R.D. vele contracten verbeterd en paar mooie transfers gedaan. Nu vraag ik jullie met deze poll. Willen jullie Roland Duchâtelet nog steeds weg of mag hij blijven.

7 reacties op “Poll – Moet Roland Duchâtelet blijven

 1. Ik wou hem ook weg! Na de nieuwe ontwikkelingen ben ik van mening beginnen veranderen en wil hem de kans geven. Ik geloof nog steeds niet in Luzon omdat Rednic de ploeg heeft gemaakt zoals ze vandaag is maar laat ons allemaal wijselijk afwachten. In ieder geval heeft RD zeker zijn best gedaan om de ploeg bijeen te houden en enkele versterkingen aangekocht. Hij is op goede weg RD. Hij heeft het geld wat we niet zeker zijn van andere kandidaten. Dus blijven zou ik zeggen (y)

  Like

 2. Ik ben een ultra.

  Ik was zijn grootste tegenstander maar volgens mij heeft Duchâtelet de boodschap begrepen en een serieuze inspanning gedaan. Eerlijk is eerlijk hij heeft goed werk geleverd na onze acties. Als Belgische ploeg al je toppers bewaren plus versterking is een prestatie.

  Ik wil wel dat hij duidelijk beseft dat Standard niet STVV. Er stroomt vuurrood bloed door onze aderen. Je kan niet zomaar in onze spaarpot van Jaren grabbelen.

  Standard is geen bedrijf wij zijn een familie…

  Like

 3. die nog twijfelen of Duchâtelet weg moet zijn geen echte supporters
  geluk dat hij gebleven is of de rouges stonden zeker niet op de eerste plaats in de JPL!!!

  Like

  • beste annie – het is door de anti’s dat we nu zo staan – als we niets hadden gedaan stonden we ergens in kolom2 vergeet dat niet – en hopelijk noem je mij geen echte supporter want dan ben je helemaal verkeerd het zijn de echte supporters die voor hun club gaan en als je nu kijjkt gaan er veel tv of successupporters erbij komen omdat we goed staan – wel waar waren zij toen RD alles in zijn zakken stak en niets deed

   Like

 4. zegge 25.10.2014 RD is geen echte standard mens, enkel voor eigen financieel belang niet verbeterbaar doch één ernstige transfer is nog niet gebeurd !!!
  verkeerd bezig , rechtzetten kan nog steeds maar zéér dringend !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s