5 reacties op “Poll – welke supporter ben ik

  1. Ben al 45j supporter van Standard heb al veel goede dagen gehad maar nu wordt het toch erger. Batshuyai zijn familie, en hij; heeft ons vorig jaar de titel gekost. Zit nu met zijn dikke nek op de bank bij OM. Dit jaar zit er weer geen beterschap in, want stel dat Jelle en Laurent ook vertrekken of voor langere periode uitvallen wat dan? We hadden ‘de rat’ goed kunnen gebruiken. Waar is de tijd gebleven dat er op het veld veel te beleven viel; soms ook naast het veld (remember een zekere club Brugge -Standard) !!! Hoe dan ook, verbetering of niet, ik blijf Standard-supporter tot het einde mijner dagen. Standard for ever.

    Like

  2. ik ben 51 jaar en ben al 35 jaar supporter van standard woon in west – Vlaanderen maar mijn hart doet toch een beetje pijn hoe duchatele onze club kapot heeft gemaat en met het geld is gaan lopen hopelijk zoeken we goeie spelers na nieuwjaar om toch nog play off 1 te halen

    Like

  3. Ik volg Standard al van toen ik 8 jaar oud was.Ik had handtekeningen van Gerets,Daerden,Poel,Tahamata,Vandersmissen, Meeuws,Preudhomme.Helaas is dit stickerboek prongelijk door iemand weggegooid.Maar de herinnering om samen als 8 jarige met die toppers toen(1978) in de kleedkamer te mogen zitten in Koersel tijdens een zaalvoetbal wedstrijd in de sporthal.Ik volg alle Europese wedstrijden van Standard en alles op tv.Ook op internet website en WordPress van Standard.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s