‘Hyperactief Standard wil deze week opnieuw vier aanwinsten presenteren’


Foto: 'Hyperactief Standard wil deze week opnieuw vier aanwinsten presenteren'
Foto: © PhotoNews

Indien er een prijs zou bestaan voor Belgische transferkampioen, dan zou Standard deze zomer een erg grote kanshebber worden. De Rouches toonden zich al bijzonder actief op de mercato en haalden tot dusver een vijftal aanwinsten in huis. Daar zouden deze week nog eens vier versterkingen moeten bijkomen.

Ten eerste hopen de Luikenaars om eindelijk het dossier rond Omar El Kaddouri af te sluiten. De middenvelder wil graag naar Sclessin komen, maar zijn club PAOK lag tot dusver dwars. Nu zou Standard toch een akkoord hebben gevonden met de Grieken. De meest klinkende naam is echter die van Anthony Limbombe. Afgelopen weekend geraakte bekend dat Standard de (ex?-)Rode Duivel van FC Nantes zou huren. Volgens Het Laatste Nieuws drong vooral Michel Preud’homme aan op zijn komst.

Indien de twee hun handtekening hebben gezet, lijkt het offensieve compartiment voorlopig voldoende gewapend. Wat betreft de defensie zou Utrecht-back Nicolas Gavory eerstdaags worden gepresenteerd. Al lijkt er ook in het centrum van de verdediging wat extra mankracht bij te mogen. Een akkoord rond Zinho Vanheusden is echter niet voor meteen.

Tot slot is er ook nog het doelmannendossier. Vanja Milinkovic-Savic zou alvast geland zijn op Belgische bodem. Indien zijn medische proeven succesvol zijn, wordt hij gehuurd van Torino. Toch staat ook de toekomst van Guillermo Ochoa nog niet vast. De Mexicaan lonkt zelf richting een vertrek, maar MPH ziet hem liever blijven.

voetbalnieuws

Plaats een reactie