‘Standard brengt bod uit op Noorse sensatie’


Foto: 'Standard brengt bod uit op Noorse sensatie'
Foto: © PhotoNews

Standard heeft deze zomer al 6 miljoen euro mogen incasseren voor Michel-Ange Balikwisha en weldra zou ook de verkoop van Zinho Vanheusden voor 16 miljoen euro afgerond worden. Die transfers zouden de Rouches wat meer financiële ademruimte moeten geven en ervoor zorgen dat ze af raken van hun transferverbod, waarna ze eindelijk op zoek kunnen naar versterking. Daarvoor zouden ze lonken naar Noorwegen.

Volgens Dagbladet heeft een Belgische club een bod uitgebracht op Aron Dönnum, een 23-jarige rechtsbuiten van Valerenga. Dat is straks de eerste tegenstander van AA Gent in de Conference League. Dönnum is bezig aan een goed seizoen in Noorwegen en heeft in acht wedstrijden al vier keer gescoord en twee assists geleverd. Hij maakte in juni ook zijn debuut voor de Noorse nationale ploeg.

De Noorse journalist Stian André de Wahl weet dat het bod van Standard kwam en minder dan 2 miljoen euro zou bedragen. Valerenga lijkt het bod nog te bestuderen. Een aantal andere clubs zouden nog interesse tonen, maar Standard is wel de eerste die concreet is en heeft dus een streepje voor. In Luik lijkt Dönnum de vervanger van Balikwisha te moeten gaan worden.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s