‘Standard slaat toe: medische proeven afgerond’


Foto: 'Standard slaat toe: medische proeven afgerond'
Foto: © PhotoNews

Met zes op zes tegen KV Kortrijk en KV Oostende heeft Standard zich opnieuw van de nodige ademruimte verzekerd in het klassement. Maar om straks ook volop mee te doen voor een plek in de top 8, lijkt extra versterking toch een must. En daar wordt vlak voor het sluiten van de mercato ook werk van gemaakt.


De Rouches zijn dit seizoen aan een nieuw hoofdstuk begonnen onder het bewind van de Noord-Amerikaanse eigenaars. Er werd dan ook een hele waslijst aan nieuwe spelers verwacht tijdens de zomermercato. Maar dat viel in eerste instantie dik tegen, half augustus stond de teller nog steeds op ‘slechts’ drie aanwinsten. Maar met de deadline in zicht, tonen de Luikenaars nu toch de nodige slagkracht.

Vorige week haalden de Rouches met Filippo Melegoni een extra middenvelder in huis. En enkele dagen later werd ook een nieuwe spits aangetrokken in de vorm van Stipe Perica. Daarnaast mag coach Ronny Deila weldra ook een rechtsback verwelkomen. Zo staat Standard volgens verschillende bronnen op punt om de transfer van Marlon Fossey af te ronden.

MEDISCHE PROEVEN
Afgelopen weekend werd vanuit Engeland al gewag gemaakt over een akkoord met Fulham omtrent de 23-jarige Amerikaan. En nu meldt transferwatcher Sacha Tavolieri dat de officiële aankondiging niet lang meer op zich zal laten wachten. Fossey landde maandag immers op Belgische bodem om zijn medische en fysieke proeven af te leggen en die bleken een succes. En dus lijkt niets de transfer nog in de weg te staan.

voetbalnieuws

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s