Standard mag Still danken voor aanwinst


Foto: Standard mag Still danken voor aanwinst
Foto: © PhotoNews

Standard heeft er al een drukke mercato opzitten. Het kocht tot dusver vooral Belgisch in, want met Renaud Emond, Joachim Van Damme en Gilles Dewaele streken er al drie Belgen neer op Sclessin. Zij behoeven dus geen introductie, maar dat is wel nodig voor de vierde aanwinst. Mathieu Cafaro zal immers maar bij weinig supporters een belletje doen rinkelen.


De 24-jarige offensieve middenvelder stond vorig weekend tegen Anderlecht wel meteen in de basiself. Hij kwam over van Stade Reims, waar hij 86 wedstrijden in de Ligue 1 op zijn teller zette. Hij scoorde daarin twaalf keer en gaf zeven assists. De voorbije maanden was hij er echter uit beeld verdwenen en dus probeert hij op Sclessin zijn carrière weer op de rails te krijgen.

Standard mag daarvoor assistent Will Still danken. “Tijdens zijn periode in Reims was hij belangrijk en ik ben blij om hier opnieuw met hem te kunnen werken”, verklaart Cafaro immers aan RTBF. “Hij staat dicht bij zijn spelers. Ik heb ook veel met de trainer gepraat en daarbij voelde ik veel vertrouwen. Dat beviel me wel.”

TERUG NAAR DE TOP
Cafaro is ook met een duidelijke missie naar Luik gekomen. “Ik ben op de hoogte van de huidige sportieve situatie van de club”, vertelde hij immers. “Die staat niet op zijn plaats in het klassement. Ik hoop met mijn technische kwaliteiten de club mee terug naar de top te kunnen helpen.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s