Deila gaat helemaal los na eerste zege Standard


Foto: Deila gaat helemaal los na eerste zege Standard
Foto: © PhotoNews

Na drie speeldagen in de Jupiler Pro League is Standard er dan toch in geslaagd om zijn eerste overwinning van het seizoen te boeken. Zo haalden de Rouches het zondagmiddag met 2-0 van Cercle Brugge. Achteraf was de vreugde bij coach Ronny Deila dan ook behoorlijk groot.


De Noor werd in het tussenseizoen aangesteld als opvolger van Luka Elsner, die vrijwel meteen aan de kant werd geschoven door de nieuwe eigenaars. En hoewel zijn ploeg in de eerste twee competitieduels bij momenten goed voetbal liet zien, duurde het eventjes alvorens de eerste zege volgde. En dat stemde Deila uiteraard erg tevreden. Vlak na de match liet hij zich dan ook even helemaal gaan bij het begroeten van de supporters.

Deila was dus zichtbaar tevreden met wat zijn ploeg op de mat bracht. Iets wat hij ook bevestigde in zijn analyse achteraf. “We hebben goed georganiseerd en gedisciplineerd gespeeld en het matchplan gevolgd”, klonk het bij Sporza. “Cercle is een moeilijk te bespelen ploeg, dit is een verdiende zege die vertrouwen geeft voor de toekomst.”

MEER KANSEN AFDWINGEN
Maar er blijft uiteraard ruimte voor verbetering. Standard had bijvoorbeeld twee strafschoppen nodig om te scoren, van uitgespeelde mogelijkheden was veel te weinig sprake. “We moeten wel nog meer kansen creëren, maar dat is het moeilijkste in voetbal. We moeten blijven werken en elkaar vertrouwen en dan zullen de resultaten volgen. Iedereen is erg gemotiveerd, we zitten op de juiste weg”, is Deila hoopvol.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s