‘Standard heeft opvallend plan bij vertrek van doelman Bodart’


'Standard heeft opvallend plan bij vertrek van doelman Bodart'

Bij Standard blijft het afwachten wat er zal gebeuren met Arnaud Bodart. De doelman van de Rouches wordt al even gelinkt aan een vertrek en kan ook komende zomer mogelijk andere oorden opzoeken. Standard heeft alleszins al een plan klaar bij een vertrek.

Bodart werd de voorbije weken nog gelinkt aan het Duitse Borussia Mönchengladbach, dat de doelman graag in huis wil halen. Bij Standard is men bij een vertrek van Bodart ook niet van plan om een vervanger te gaan halen, klinkt het bij La Dernière Heure.

De technische straf en het bestuur heeft naar verluidt vertrouwen in doublure Laurent Henkinet en zal de ervaren pion een kans geven in doel. Daarnaast wil het ook zwaar inzetten op de eigen jonkies en mogen Matthieu Epolo (18), Tom Poitoux (17), Elias Mago (18) en Matteo Godfroid (19) hopen op speelminuten in de A-ploeg.

Vooral Epolo en Poitoux lijken dan aanspraak te gaan maken op speelminuten. Het duo wisselt in de Challenger Pro League voorlopig aan bij SL16 en kan doorgeschoven worden naar de A-ploeg. Dat zou ook het geval gaan zijn met jeugdproducten Thiago Da Silva (18) en Léandre Kuavita (18).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s