Standard eindelijk verlost van Amallah & Raskin


Standard eindelijk verlost van Amallah & Raskin
Photo: © PhotoNews

Op de slotdag van de mercato hoopt Standard onder andere Ibe Hautekiet nog weg te plukken bij Club Brugge. Toch valt er vooral langs uitgaande zijde mogelijk nog heel wat te beleven in Sclessin, waar smaakmakers Nicolas Raskin en Selim Amallah een halfjaar voor hun contract afloopt op weg zijn naar de uitgang. Vlak voor de dealdine komt er eindelijk schot in de zaak.


Die eerste staat op een zucht van een overstap richting Glasgow Rangers, al blijft het voorlopig wachten op formele bevestiging. Dan heeft Amallah meer geluk. Via de clubkanalen lieten de Rouches zopas namelijk weten dat zijn verhuis naar Real Valladolid, dat naar verluidt nog minstens één miljoen neertelt voor de 26-jarige middenvelder, volledig in kannen en kruiken is.

Intussen werd Amallah ook officieel voorgesteld in Spanje, waar hij zijn kribbel zette onder een verbintenis tot medio 2027. Daar kan de WK-ganger hopelijk voor de Luikenaars snel zijn stempel drukken. Niet alleen kan zijn transfersom via allerlei bonussen nog aardig oplopen, volgens diverse bronnen bedong Standard maar liefst 20 procent van een eventuele doorverkoop.

RASKIN
Niet veel later kwam Standard tevens met nieuws omtrent Raskin op de proppen. Voor ongeveer een miljoentje meer dan Amallah trekt hij zoals verwacht wel degelijk naar Schotland. Ook hier zou het uiteindelijke bedrag nog kunnen stijgen via bonussen en een volgens meerdere bronnen vrij stevig percentage op de meerwaarde bij een volgende uitdaging mocht die er ooit komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s