Smaakmaker zaait twijfel over verlengd verblijf bij Standard


Smaakmaker zaait twijfel over verlengd verblijf bij Standard
Photo: © PhotoNews

Standard zal er in de laatste vier speeldagen nog alles aan doen om zich te plaatsen voor Play-Off I, maar met vijf punten achterstand op de vierde plaats zal dat een zeer moeilijke zaak worden. Sowieso is het wel al een grote stap vooruit dat de Rouches zich weer in de subtop konden nestelen, nadat ze de voorbije jaren vaak in de rechterkolom belandden. Het beleid van 777 Partners pakt voorlopig goed uit.


De nieuwe eigenaars blijven hard inzetten op de eigen jeugd, deels ook uit noodzaak. Veel geld om nieuwe spelers te halen is er immers niet en daardoor moesten een aantal sterkhouders op huurbasis gehaald worden. Steven Alzate en Philip Zinckernagel spelen bijvoorbeeld in principe slechts tot het einde van het seizoen op Sclessin en het is een groot vraagteken of zij volgend seizoen nog terugkeren.

Zinckernagel zaait alvast de nodige twijfel over zijn toekomst. “Ik voel me hier thuis. Ik word gewaardeerd en ik voel dat de mensen graag zouden hebben dat ik blijf, maar op dit moment voer ik met niemand gesprekken”, vertelt hij in La Dernière Heure. “Misschien dat de clubs onderling gesprekken voeren, daar weet ik niets over. Op dit moment wil ik het ook liever niet weten.”

OLYMPIAKOS
In het recente verleden gaf Zinckernagel wel nog aan dat hij graag bij Standard zou blijven, maar hij lijkt zich dus eerst op het sportieve te willen focussen. Sowieso zal Standard eerst een akkoord moeten vinden met zijn moederclub Olympiakos. De Grieken telden vorige zomer nog 2 miljoen euro neer voor de komst van de Deen, maar hij gaat in de zomer wel al zijn laatste contractjaar in.

voetbalnieuws

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s